+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel LEV Lovosice Recenzje

Ocena hotelu

95%
Znakomicie

by 43 reviews

  • Personel

    97%
  • Czystość

    99%
  • Wyposażenie

    95%
  • Komfort

    92%
  • Cena

    92%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Zuzana Vašíčková

grupa przyjaciół, 13.4.2018

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Alena

podróżujący w pojedynkę, 8.4.2018

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Byla jsem spokojena se vším

  • o ničem nevím

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 3.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • Nám se v hoitelu moc líbilo, resp. moc jsme tam ani nepobyli, měli jsme ho jako základnu k výletům. Příjemný personál, výborné jídlo,příjemný bazén. Víc jsme nevyužívali. Aniž bychom měli objednané parkoviště, recepce nám ho jmenovitě zajistila.

  • Hotel jsem vybrala, protože bylo uvedeno, že je bezbarierový, ale nakonec to tak úplně nebylo. Výtah od parkovištěi, wellnes i na jídllo je tak maličký,že se nevešel invalidní vozík a i já sama s berlemi měla problémy se do něj dostat. Ale nakonec jsme to sice s problémy, ale zvládli Bazén mohl být tak o 2 st. teplejší.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Tereza Píšová

grupa przyjaciół, 19.3.2018

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • - velice ochotný personál - výborné jídlo - útulné prostředí hotelu - čistota - župan i ručníky ve wellness v ceně ubytování

  • - vytkla bych pouze jednu jedinou věc - u sauny nebyl k dispozici žádný nápoj, takže pokud se host chce napít (což po pobytu v sauně není nic neobvyklého), musí buď pít vodu rovnou z kohoutku nebo opustit wellness zónu a dojít si koupit pití na recepci

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel LEV Lovosice replied to this review.
Děkujeme za pěkné hodnocení a tip. Pití k sauně se pokusíme vyřešit. Hotel LEV

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.3.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav Drhovský

podróżujący w pojedynkę, 14.12.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

dorośli, 4.12.2017

Karlovarský kraj

  • Cena ogólna
96 %
  • Profesionální přístup personálu. Skvělá komunikativnost, ochota a vstřícnost. Krásný a hlavně čistý pokoj, stejně jako celý hotel. Výborné jídlo. Velmi doporučuji

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 11.6.2017

Rakousko

  • Cena ogólna
90 %
  • Das Personal war freundlich auf angenehme Art, und sehr zuvorkommend. Das Zimmer war geräumig, das Bad sehr sauber, modern und funktionell.

  • Am Sonntag (11.06.) war zuerst niemand anwesend, um das Geschirr der Gäste wegzuräumen. Ich musste selbst das Geschirr anderer Gäste wegräumen, um Platz an einem Tisch zu nehmen. Das Frühstücksangebot war nicht sehr vielfältig.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miloš

para, 8.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka

para, 8.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • výborné jídlo

  • Hosté, kteří si do dvou do rána povídali na zahradce restaurace a nedalo se spát při otevřeném okně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Klid.pohoda.usmev

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

grupa przyjaciół, 21.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jana Uhrová

grupa przyjaciół, 1.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Rek

podróżujący w pojedynkę, 25.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Nedělní stavební práce s motorovuo pilou v těsném sousedství na vedlejším domě,ale za to hotel nemůže.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • V hotelu jsem byla velmi spokojena s ochotou a přístupem personálu. Mile jsem byla překvapena i přestavbou hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.