+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel LEV Lovosice Отзывы

рейтинг отеля

95%
идеальный

by 56 reviews

  • Персонал

    98%
  • Чистота

    98%
  • Оборудование

    94%
  • Комфорт

    93%
  • Соотношение цена / качество

    92%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Roman Macho

Пожилые пары, 1.10.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Není co vytknout. Veškeré služby i ochota personálu absolutně bezvadné !!!

  • Není co vytknout !!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10
Hotel LEV Lovosice replied to this review.
Děkujeme Vám za krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste si svůj pobyt u nás užili. Hotel LEV

Pavel Holubec

Пожилые пары, 17.9.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Veškeré poskytované služby, personál, stravování a ubytování nelze hodnotit jinak, než na výbornou. Určitě v budoucnu zas využijeme služeb tohoto hotelu

  • Nelze nic vytknout

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marie Hüttnerová

одинокий путешественник, 17.9.2018

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Tomáš Neuman

Пожилые пары, 23.8.2018

Liberecký kraj

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Dušan

одинокий путешественник, 9.8.2018

Slovensko

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 6.8.2018

Ústecký kraj

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 29.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 25.6.2018

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Группы друзей, 10.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karla Černíková

одинокий путешественник, 20.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Молодая пара, 8.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velmi příjemný personál, klid a čistota.

  • Nic mě nenapadá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

Семья со взрослыми детьми, 5.5.2018

Olomouc Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Přivítáni v Recepci, informace o pobytu, zajištění parkování, Čistý a krásný bazén. Opravdu pohoda . Dobrá byla i kuchyně restaurace.. Celková spokojenost pobytu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 3.5.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • trochu složitější je parkování navíc když sousedi z Německa neumí číst že je tam rezervace což mě u nich zase až tak nepřakvapuje

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Tommová

Пожилые пары, 30.4.2018

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
88 %
  • Užasný a vstřícný personál,cokoliv jsme potřebovali poradit,nebyl problém. Díky za pěkné přípomenuti naší svatby,která se konala právě 27.4.1963,to byl den nástupu na pobyt v Hotelu Lev. Byl to pro nás krásný zážitek a ještě s tak přijemnými zaměstnanci. Díky. Manželé Tommovi

  • nemáme nic co bychom špatně hodnotili.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7
Hotel LEV Lovosice replied to this review.
Na takhle krásné hodnocení musíme reagovat, i kdybychom nechtěli :-) Děkujeme Vám! Jsme opravdu rádi, že jste si své výročí u nás užili. Pochvala se dostane k těm správným lidem :-) Mějte se krásně a zase někdy na viděnou! Hotel LEV

Zuzana Vašíčková

Группы друзей, 13.4.2018

Vysočina kraj

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Alena

одинокий путешественник, 8.4.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Byla jsem spokojena se vším

  • o ničem nevím

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 3.4.2018

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Nám se v hoitelu moc líbilo, resp. moc jsme tam ani nepobyli, měli jsme ho jako základnu k výletům. Příjemný personál, výborné jídlo,příjemný bazén. Víc jsme nevyužívali. Aniž bychom měli objednané parkoviště, recepce nám ho jmenovitě zajistila.

  • Hotel jsem vybrala, protože bylo uvedeno, že je bezbarierový, ale nakonec to tak úplně nebylo. Výtah od parkovištěi, wellnes i na jídllo je tak maličký,že se nevešel invalidní vozík a i já sama s berlemi měla problémy se do něj dostat. Ale nakonec jsme to sice s problémy, ale zvládli Bazén mohl být tak o 2 st. teplejší.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Tereza Píšová

Группы друзей, 19.3.2018

Jihočeský kraj

  • Overall rating
100 %
  • - velice ochotný personál - výborné jídlo - útulné prostředí hotelu - čistota - župan i ručníky ve wellness v ceně ubytování

  • - vytkla bych pouze jednu jedinou věc - u sauny nebyl k dispozici žádný nápoj, takže pokud se host chce napít (což po pobytu v sauně není nic neobvyklého), musí buď pít vodu rovnou z kohoutku nebo opustit wellness zónu a dojít si koupit pití na recepci

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel LEV Lovosice replied to this review.
Děkujeme za pěkné hodnocení a tip. Pití k sauně se pokusíme vyřešit. Hotel LEV

Anonym

одинокий путешественник, 1.3.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav Drhovský

одинокий путешественник, 14.12.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10