+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel LEV Lovosice Reviews

Hotel ratings

95%
Perfect

by 43 reviews

  • Staff

    97%
  • Cleanliness

    99%
  • Equipment

    95%
  • Comfort

    92%
  • Value for money

    92%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Zuzana Vašíčková

group of friends, 13.4.2018

Vysočina kraj

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Alena

single traveler, 8.4.2018

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Byla jsem spokojena se vším

  • o ničem nevím

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 3.4.2018

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Nám se v hoitelu moc líbilo, resp. moc jsme tam ani nepobyli, měli jsme ho jako základnu k výletům. Příjemný personál, výborné jídlo,příjemný bazén. Víc jsme nevyužívali. Aniž bychom měli objednané parkoviště, recepce nám ho jmenovitě zajistila.

  • Hotel jsem vybrala, protože bylo uvedeno, že je bezbarierový, ale nakonec to tak úplně nebylo. Výtah od parkovištěi, wellnes i na jídllo je tak maličký,že se nevešel invalidní vozík a i já sama s berlemi měla problémy se do něj dostat. Ale nakonec jsme to sice s problémy, ale zvládli Bazén mohl být tak o 2 st. teplejší.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Tereza Píšová

group of friends, 19.3.2018

Jihočeský kraj

  • Overall rating
100 %
  • - velice ochotný personál - výborné jídlo - útulné prostředí hotelu - čistota - župan i ručníky ve wellness v ceně ubytování

  • - vytkla bych pouze jednu jedinou věc - u sauny nebyl k dispozici žádný nápoj, takže pokud se host chce napít (což po pobytu v sauně není nic neobvyklého), musí buď pít vodu rovnou z kohoutku nebo opustit wellness zónu a dojít si koupit pití na recepci

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel LEV Lovosice replied to this review.
Děkujeme za pěkné hodnocení a tip. Pití k sauně se pokusíme vyřešit. Hotel LEV

Anonym

single traveler, 1.3.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav Drhovský

single traveler, 14.12.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr

young couple, 4.12.2017

Karlovarský kraj

  • Overall rating
96 %
  • Profesionální přístup personálu. Skvělá komunikativnost, ochota a vstřícnost. Krásný a hlavně čistý pokoj, stejně jako celý hotel. Výborné jídlo. Velmi doporučuji

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

single traveler, 4.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 26.8.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 11.6.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

mature couple, 11.6.2017

Rakousko

  • Overall rating
90 %
  • Das Personal war freundlich auf angenehme Art, und sehr zuvorkommend. Das Zimmer war geräumig, das Bad sehr sauber, modern und funktionell.

  • Am Sonntag (11.06.) war zuerst niemand anwesend, um das Geschirr der Gäste wegzuräumen. Ich musste selbst das Geschirr anderer Gäste wegräumen, um Platz an einem Tisch zu nehmen. Das Frühstücksangebot war nicht sehr vielfältig.

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miloš

mature couple, 8.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lenka

mature couple, 8.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • výborné jídlo

  • Hosté, kteří si do dvou do rána povídali na zahradce restaurace a nedalo se spát při otevřeném okně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 7.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Klid.pohoda.usmev

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 23.4.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 17.4.2017

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 21.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Jana Uhrová

group of friends, 1.10.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Rek

single traveler, 25.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Nedělní stavební práce s motorovuo pilou v těsném sousedství na vedlejším domě,ale za to hotel nemůže.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 18.9.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • V hotelu jsem byla velmi spokojena s ochotou a přístupem personálu. Mile jsem byla překvapena i přestavbou hotelu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.